اگر علاقهمند هستید که یک اپلیکیشن iOS برای آموزش، تجارت یا هر سرویس دیگری بسازید اما همیشه به خاطر محدودیت زمان و پول از این علاقهی شخصی منصرف شدید، نگران نباشید؛ به دلیل اینکه این محدودیت برای چند سال اخیر بوده و امروزه برای وارد شدن به دنیای موبایل دردسری وجود ندارد. برای این کار نیاز به پول و زمان زیادی ندارید. از آنجایی که برنامههای متنوع موبایل در دسترس هستند، هر کسی میتواند با کمی استعداد یک اپلیکیشن بدون نیاز به کدنویسی بسازد، که در این مقاله وب وفن به بررسی ۵ تا از این ابزارها پرداختهایم.
Objective-C
یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که به طور کلی پیامهای سبک Smalltalk را به زبان برنامه نویسی C اضافه میکند. این زبان برنامه نویسی اصلی مورد استفاده اپل برای سیستم عامل MacOS و سیستم عامل ios و روابط برنامه نویسی کاربردی آن (Cocoa و Cocoa Touch) قبل از معرفی Swift بود. این زبان نیز مانند Smalltalk میتواند از تایپ کردن پویا استفاده کند به این معنی که یک شی میتواند یک پیام ارسال کند که در رابط کاربری آن مشخص نشده باشد. این ویژگی میتواند انعطاف پذیری بیشتری را در اختیار شما قرار دهد زیرا به شی اجازه ضبط یک پیام و یا ارسال پیام به یک شی دیگر را میدهد.
swift
سوئیفت یک زبان برنامه نویسی است که توسط شرکت اپل ارائه شده و برای توسعه iOS ، macOS، watchOS و tvOS استفاده میشود. سوئیفت یک زبان برنامه نویسی چند شیوهای و از نوع کامپایلری است. سوئیفت قصد دارد جلوی خطاهای برنامه نویسی را بیشتر بگیرد و امنیت بیشتری نسبت به Objective-C داشته باشد و در عین حال نگارش مختصرتر و کوتاهتری داشته باشد. سوئیفت برای توسعهٔ سیستم عاملهای ارائه شده توسط اپل به کار میرود. یکی از پرکاربردترین سیستمهای در حال توسعه با این زبان IOS هست که بر روی iPhone های اپل در حال کار هستند. زبان برنامه نویسی سوئیفت از زبانهای Objective-C ،Rust ،Haskell ،Ruby ،Python ،C# ،CLU و بسیاری دیگر از زبانها الهام گرفته شده است.
React Native
React Native یک فریم ورک UI متن باز برای ساخت اپلیکیشن موبایل است که توسط فیس بوک معرفی و عرضه شده است. به کمک ریاکت نیتیو و زبان جاوا اسکریپت میتوانیم برای اندروید، آی اواس، وب و حتی UWP ( پلتفرمی برای ساخت برنامههای تحت ویندوز، ویندوز موبایل، Xbox و سایر محصولات مایکروسافت ) اپلیکیشن بسازیم. استفاده از React Native مزایای زیادی به همراه دارد و شرکتهای باهوش در دنیا این مزایا را کشف کردهاند. بعضی از معروفترین سرویسهایی که هر روز از آنها استفاده میکنیم به React Native اعتماد کردهاند و در بخشهای مختلف سرویس خود از این فریم ورک استفاده کردهاند. چند مورد از مطرحترین برندهایی که از React Native استفاده میکنند، فیس بوک، اینستاگرام، Discord و SoundCloud هستند.
Flutter
Flutter یک فریم ورک متن باز برای ساخت اپلیکیشنهای موبایل است. این کتابخانه توسط شرکت گوگل در سال ۲۰۱۷ معرفی شد و در مقایسه با React یا سایر فریم ورکهای ساخت اپلیکیشن مبتنی بر موبایل، عمر زیادی ندارد. فلاتر با زبان برنامه نویسی دارت نوشته شده است، یک زبان چندمنظوره و شی گرا که هنوز آن طور که باید و شاید بر سر زبانها نیفتاده و محبوبیت زیادی ندارد. با یادگیری زبان دارت و فریم ورک فلاتر میتوانید برای اندروید و iOS اپلیکیشن بسازید. جالب است بدانید علی بابا، یکی از بزرگترین شرکتهای چینی در دنیا به فلاتر اعتماد کرده و اپلیکیشن خود را با این فریم ورک ساخته است.
Ionic
آیونیک یک فریم ورک برای توسعه نرم افزارهای موبایل است که از کتابخانهی محبوب Angular js درست شده است. فریم ورک آیونیک یک چارچوب برای توسعه اپلیکیشنهای موبایل بدون دانستن جاواست، که هدف آن توسعهی یک برنامه ترکیبی از چند زبان مختلف مثل HTML5 و CSS و جاوا اسکریپت، است که کاملا رایگان و متن باز است. یک دیگر از مزایای این فریم ورک همان UI پیش فرض است.این فریم ورک کامپوننتهای CSS و Javascript پیش فرض را ارائه میدهد که بیشتر المانهایی که شما برای ساخت یک اپلیکیشن موبایل نیاز دارید را پوشش میدهد.
ممنون که تا آخرمقاله همراه ما بودید. اگراطلاعات بیشتری در این زمینه دارید با ما به اشتراک بگذارید.